Yalınçevre İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.

Başarılar: 2021- 2022 ve 2022- 2023 eğitim öğretim yıllarında Okulum Temiz Belgesi alınmıştır.

Saatler: 08:30 14:20
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OLUP TEK ÖĞRETMEN GÖREV YAPMAKTADIR.

Telefon - 0332 415 5015

WEB - https://yalincevreilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KONYA HADİM YALINÇEVRE MAHALLESİ

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - KONYA HADİM YALINÇEVRE MAHALLESİ

Ulaşım HAFTA İÇİ HER GÜN SABAH 07:30´DA HADİM MERKEZE OTOBÜS KALKMAKTADIR. ÖĞLE SAAT 12:00´DA GERİ DÖNÜP TEKRAR İLÇEYE GİTMEKTEDİR. 17:00´DA TEKRAR MAHALLEMİZE DÖNMEKTEDİR. İL MERKEZİNE DE HER GÜN OTOBÜS KALKIP AKŞAM 14:00´DA GERİ DÖNMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 110 KM İLÇE MERKEZİNE 25 KM